Thursday, August 23, 2012

Moonaliisa

Käisin eile Joega kontserdil, kuulasime Juilliardi kampa, nad mängisid bluusi, jazzi, tegid mõned kaverid... Lihtsalt pidin mainima. See oli nii ilus. Kahju, et ma fotoka maha unustasin, nad nägid nii õnnelikud välja, et oleksin tahtnud pildistada küll.

Sipelgapesa

Täna oli taaskord väga ulmeline päev: istusin Times Square'l. Hullumaja! No see on küll koht, kuhu inimesed ennast ära kaotavad. Konstantne stimulatsioon suurte ekraanide poolt, 1000 reklaami korraga. Inimesed naeratavad ja autod kihutavad ja tuled vilguvad ja... vaikus kaob. Ainult õhusõidukid on puudu, muidu oleks "Blade Runner" valmis ka. Rääkimata muidugi kõikidest Disney-tegelastest tänaval.

Pulitzeri maja

Teise poole päevast veetsin Columbia Ülikooli uurides, käisin raamatukogus, jalutasin ja vaatasin muid hooneid. Hamiltoni park ja kirik...

"You might need that someday"
ütles poemüüja

New York on Läänemaailma keskus. Siit ei ole enam kuhugi minna. Lõputu tahe ühilduda, mida ma Eestis aeg-ajalt tunnen, on otsas, sest see ongi absoluutne ühildumine. See on nii teistmoodi tunne, et raske on kõike sõnadesse panna. Ja tänu inglise keelele tunnen ma ennast veel eriti omana - saan kõigest aru, mida inimesed räägivad ja nemad saavad minust aru. Barjääre ei ole. Ühildumine mitmekesisusse.

Hamilton

2 comments:

Anonymous said...

See pargipingi pilt on väga ilus.

Saara said...

Tänan (: