Sunday, April 10, 2016

Hispaania, siit me tuleme!

Minu emal oli eelmisel aastal 50. sünnipäev ja mina otsustasin, et sellise uhke numbri puhul peaks seda ikka kuidagi eriliselt tähistama. Kinkisin emale sünnipäevaks reisi. Reisi sihtpunk ja aeg ja see, kellega mu ema reisile läheb, olid esialgu veel lahtised, aga lõpuks otsustasime, et sihtpunktiks on Barcelona ja reisikaaslaseks olen mina ise, jee :D

Kogu see reis on mul tegelikult planeeritud vabamas vormis, see tähendab, et peale lendude ja hotellide pole mul midagi paika pandud. Eelmisest reisist oli kuidagi vähe möödas ja ma ei jõudnud hästi uute reisi sisse elada. Samuti viimased kaks nädalat ootasin rohkem Villet USAst koju kui uue reisi algust. Eks siis ole näha, mis välja tuleb, hehe.

Pärast seda, kui Ville mind lennujaama oli toonud ja me pärast 6h nägemist taas lahkumiskalli tegime, algas minu ja ema seiklus Barcelonasse ja selle lähiümbrusesse. Ema lendas lennukiga viimati 10 aastat tagasi ja ta oli üsna närvis. Mul oli juba enne teada, et talle tuleb üks surakas veini sisse joota, et ta rahulikult lennata saaks. Alustasime ikkagi väikese snäkiga:

Pildil on, muide, mu ema esimene wrap elus, hihi :D

Veini jõime ikka Tõnise veinibaaris Rosinas. Tõnist ennast kahjuks küll ei olnud, aga emal vein saamata ei jäänud :) Ryanair oli veini võrra mugavam ja kuigi ema oli ikkagi seesmiselt närvis, siis ta pealispinnalt nägi rahulik välja. :D Okei, mul praegu vist mingi naljatuju.

Vaade väikesele Eestile rõõmustas mind ja üllatas ema:

Kohale jõudsime pärast südaööd ja nii me siin Girona lennujaama hotellis olemegi. Toa üle ei kurda :) Twin on kuidagi doubleks läinud, aga noh... elab üle.

Meil on nüüd hommik käes ja viimane aeg liikuma hakata. Hispaania ootab avastamist. :)

Kallid, musid ja ägedat päeva kõigile!

2 comments:

kristi said...

Girona linn ise on nii ilus, vaadake seal vanalinnas ka kindlasti ringi :) liikuda saab rongiga väga lihtsalt.

Saara said...

Aitäh soovituse eest! Paraku tulime nii kiiresti ära, et ei jõudnudki... Ehk siis tagasi tulles :)